HTML

Irodalmi legendák

Kutató munka eredményei, tapasztalatai: a két világháború közötti idő irodalmi életéről, majd az azt követő évtizedekről Újhold- Évkönyv és a megújult 1986 utáni Évkönyvek Legenda-gyártás Legenda-foszlatás A kedvencek :?Weöres Sándor Gyurkovics Tibor Döbrentei Kornél

Friss topikok

Linkblog

Joli elment örökre.

2011.04.24. 23:27 Irodalmi legendák

Április 8án Csontos Jolán Aranka elment..mert el kellett mennie- a gyászjelentés  ezt üzeni..nekünk élőknek. reformátuls temetés

Újköztemető.

Két lekész, Máltai keresztekkel és szertartással. és szól a nagypénteki történés..a sírnál. Ismert énekelek..hangzanak mélybordó koporsó piros zsókkal fehér vattapalannal.

hulla rög és virág..

Máltai lovai köszöntés.

Himnusz.Kondolálás. Joliból áradt a szeretet, mondja fia.

A szomszéd sírnál világi temetés. Mondom a Miatyánkot.

joli..elkéstem  de mégis nagy tanulság ez a temetés..A két lelkész olyan furcsa..ahogy szertartásosan figylemztet, hogy földet a fölhöz porrá leszünk..és a végén a csekk az apródiskolának. Gyözhő mint a szomkorú kisírt szeműá kisgyerek..A két lekész között megyek kifelé? Nem én még más sirokhoz is megyek. Igen az élőkkel kell törödni..mondom.

Ne veszítsük el gymás mondja a fiatl..

jJaj Zsuzsika--mondja az idős. Meghökkenek, mit mond? Hát persze ,bemutatkoztam..Apródokat akarnak nevelni ,a 3-6 évesek alkalmasak.Merthogy mondom óvónő vagyok. mondja az idős..Veszélyt érezek.

 

komment

süti beállítások módosítása